Average price SEK 419
7-8
5-6
3-4
1-2
What diners said about this restaurant:
Only users who have booked on the platforms or a booking module of TheFork group and who have dined in this restaurant can leave a rating, with or without a review.
Mads Vetli H.July 29, 2022 • 4 reviews
8/10Meat was perfect! Price/quality was absolutely top.
Fiorini F.July 26, 2022 • 2 reviews
10/10Locale ottimo, servizio preciso ed accurato, cibo ottimo!
Marie C.July 8, 2022 • 1 review
9.5/10Mycket trevlig restaurang med god, vällagad mat, en stor och fräsch salladsbuffé och väldigt trevlig personal. Vill varmt rekommendera detta ställe som kan se lite oansenligt ut ut
Fredrik e.June 25, 2022 • 9 reviews
10/10Utmärkt mat som vanligt
Marie J.June 24, 2022 • 2 reviews
10/10Salladsbuffé och vitlöksbröd ingår och är mycket gott. Oxfilén perfekt tillagad Pannacottan också mycket god. Stort plus för ett lite urval av alkoholfritt. Och så bra service. Vi
Sanne Å.June 22, 2022 • 1 review
6/10Liten men mysig restaurang. Maten smakade bra, även om köttet var lite överstekt. Beställde in en creme brûlée som inte var avbränd, så den smakade i stort sätt bara sockerkristal
Britt O.May 29, 2022 • 1 review
10/10Liten mysig restaurang med otroligt mysig atmosfär! Inte mycket att välja på, men maten håll6utsökt kvalitet. Ledordet är KÖTT . ???? Du väljer hur du vill ha det stekt, (vegetari
Jenny S.April 30, 2022 • 1 review
10/10Trevligt mottagande i trevlig lokal. Servitriserna (2st) proffsiga, snabb service och mycket trevliga. Började med fördrink, väldigt god och fräsch salladsbuffé och sedan en perfekt bit kött.
Bryndís B.April 23, 2022 • 1 review
5.5/10The food, esprcially the meat was very good. However, that was shadowed by poor service by the staff. It took very long time to come and take the orders. The red wine was damaged,
Pia S.April 10, 2022 • 4 reviews
8/10Bra kött. God bea, rödvinssåsen sådär.
Daniel H.April 1, 2022 • 1 review
10/10Super trevligt. Maten helt underbar
Kibra S.March 16, 2022 • 1 review
10/10Mysig stämning,
Niels Helles B.March 11, 2022 • 1 review
9.5/10Fantastic steakhouse. Second time for my wife and I to dine here and this time we specifically came to Malmo and stayed overnight in order to have dinner here. Wonderful atmosfere,
Tim B.February 18, 2022 • 2 reviews
9/10God mat köttet kanon lite trångt annars toppen
Felipe M.February 12, 2022 • 2 reviews
9/10????
Betty B.February 11, 2022 • 1 review
9.5/10Underbar mat och bra service. Om något trångt mellan borden
Sara B.February 5, 2022 • 2 reviews
9.5/10Hög kvalitet på köttet! God mat! Trevlig service och atmosfär. Plus med salladsbuffè som ingick i priset.
Tommy W.February 2, 2022 • 1 review
10/10En jävligt rolig kypare….helt i vår smak! En jävligt rolig kypare….helt i vår smak En jävligt rolig kypare….helt i vår smak En jävligt rolig kypare….helt i vår smak /Tommy och Richard
Joakim N.January 22, 2022 • 1 review
10/10Mycket god mat och trevlig personal, känns som en liten mysig restaurang, inte mega stor och ocharmig, rekommenderas verkligen! Fungerade även bra med barn.
Richard L.January 20, 2022 • 1 review
10/10Lite dyrare men också lite finare.
Bengt P.January 19, 2022 • 1 review
10/10Lugn miljö som man kan samtala i, God mat. Köttet stekt perfekt. Bra service. Ligger bra till kommunikationsmässigt. Återkommer gärna hit vid ett annat tillfälle.
Torbjörn L.January 18, 2022 • 3 reviews
9.5/10Toppen
Magnus P.January 3, 2022 • 1 review
10/10Super god mat och bra service!
Katarina M.December 30, 2021 • 1 review
9/10Mycket god mat i all sin enkelhet! Fantastiskt gott kött!
Emina H.December 29, 2021 • 1 review
9/10Otroligt bra service, god mat och mysig inredning. Värt att testa!
Alexandar C.December 26, 2021 • 1 review
10/10Fantastisk service, supertrevlig personal och väldigt kunniga. Maten svek absolut inte heller, fantastiskt gott! Jag tog t bone no bone och där var köttet otroligt bra gjort.
Madeleine R.December 24, 2021 • 1 review
10/10Jättetrevlig servitris,perfekt kött o mysigt ställe. Kommer absolut tillbaka. Synd att jag inte hittat er tidigare ???? Priserna hyfsade. Möjligen kanske efterrätt utbudet kunde va
Junior O.December 18, 2021 • 1 review
10/10Fantastiskt kött o vin! Mysig liten restaurang som verkligen rekommenderas om man är ute efter en bra köttbit! Mycket trevlig och välkomnande personal och fantastisk service!
Sasa S.December 17, 2021 • 1 review
8.5/10Rigtig god mad oplevelse. Det eneste som er negativt er at man kun får 2 timer til at nyde sin middag, og når man er et selskab på mere end 4 personer er dette ikke nok til at have
Carsten B.December 13, 2021 • 1 review
10/10Jätte bra mat och servicen var som alltid fantastisk trevlig. En mysig restaurant med atmosfär. Gi dig själva en bra upplevelse. Kan varmt rekommenderas.
Nicklas B.December 10, 2021 • 1 review
7.5/10Carnivore levererar alltid perfekt kött. Mat bra, service bra, atmosfär bra, ett minus för jag tyckte det var för mycket folk med tanke på Corona. (det borde man offra några platse
Maya B.December 4, 2021 • 1 review
9/10Maten var JÄTTEGOD! Jättetrevligt bemötande, fick t.o.m en komplimang! Lite mycket bök och stök bara och lite kallt. Men alltså maten slog allt annat jag ätit!
Jan K.December 2, 2021 • 13 reviews
8/10God mat i en enkel men trevlig lokal. Servicen - sådär.
Karim A.November 20, 2021 • 1 review
4.5/10Riktigt tråkigt att knappt hinner man äta upp maten innan man ombeds att lämna. Trots att vi inte riktigt var färdiga. Man påstod initialt att varje bokning sträcker sig 2h, när do
Angela R.November 15, 2021 • 2 reviews
10/10Mycket god mat, trevlig miljö, fin service och gott vin kan inte blir bättre. Rekomnenderar detta ställe. Sallads buffen var även den toppen. Så vi var nöjda
Maria W.November 13, 2021 • 2 reviews
5.5/10En fullsatt lokal med personal som visade oss till vårt bord. Stämningen i restaurangen var bra. Vi fick hämta sallad ur en salladsbuffé som hade en del att önska. Väntan på vår dr
Ellinore S.November 12, 2021 • 1 review
4/10Frånvarande personal och därmed dålig service. Maten var helt okej……………………………. ……………………………………………………………………. …………………………………………………………….
Åse H.November 12, 2021 • 3 reviews
10/10Mysigt ställe, god mat, mycket mat Fin service
Patrik S.November 10, 2021 • 3 reviews
8.5/10Saknar viner som motsvarar det goda kött som erbjöds. Våga höj utbudet av kvalitetsviner. Kan inte se en så god köttbit med dessa billiga , intetsägande viner som fanns att välja p
Felipe M.November 5, 2021 • 2 reviews
10/10Lite trångt,men maten supergod
326 Tripadvisor Reviews
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.
Free serviceInstant reservation