Register my restaurant
Help
What
Where
Cim, Pacs
Cim, Pacs
Cim, Pacs

Reviews - Cim

9.3/10
172
Mirador de Sant Pau, 08796 PacsSee map

Average price €35

Menú de Calçotada €40

Reservation

Find a table

Free service • Reservation confirmed immediately

Book for free Get instant confirmation

Make a reservation on TheFork to earn Yums and enjoy exclusive loyalty discounts

Reviews

9.3/10
Excellent172 reviews
9.3/10

Food

9.2/10

Service

9.5/10

Ambience

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

What diners said about this restaurant:

Good value for money
Short waiting time
Very quiet
Who can leave a review and how do we calculate ratings?
  • Josep B.
    Josep B.

    December 9, 20225 reviews

    10/10

    Bona vista, acollidor; molt bon servei i menjar molt bo. Recomano les croquetes de calçots i qualsevol dels arroços. El servei és personalitzat i àgil

  • Rafael C.
    Rafael C.

    December 3, 202210 reviews

    10/10

    Todo perfecto. Trato muy personalizado, platos deliciosos y un poco de piano. Magnífico!

  • Pilar P.
    Pilar P.

    November 26, 202256 reviews

    10/10

    Hem fet el menú degustació i ha estat genial, un regal pels sentits. I quina vista del Penedès, no us ho perdeu!

  • Perciun T.
    Perciun T.

    November 10, 20221 review

    10/10

    Nos agustado muchísimo este pequeño restaurante. Esta en un sitio espectacular. El servicio estupendo. Comida deliciosa. Seguro volveremos

  • Jesús C.
    Jesús C.

    November 6, 2022149 reviews

    10/10

    Comida muy buena en un entorno privilegiado, en plena naturaleza y con unas vistas espectaculares. Buen trato y acogedor bien señalizado, pese a estar en plena montaña.

  • Silvia d.
    Silvia d.

    August 21, 202223 reviews

    10/10

    Lloc molt especial on gaudir d’unes bones vistes de les vinyes i Vilafranca. La qualitat del menjar i les elaboracions molt bones… sens dubte per repetir.

  • Manel R.
    Manel R.

    August 20, 202214 reviews

    10/10

    Lloc superrecomanable, per la ubicació (fantàstiques vistes), com per la cuina i el fantàstic servei. Hi tornarem!

  • Domenec G.
    Domenec G.

    August 12, 202225 reviews

    10/10

    Val la pena pujar fins dalt per les visites i el restaurant

  • Flor S.
    Flor S.

    June 25, 20221 review

    10/10

    Bons productes, molt bon servei, i bones vistes del territori. Un gaspatxo sorprenent de síndria i tomàquet, una amanida amb mozzarella i mango deliciosa, uns carquinyolis bonissims... Hi tornarem!

    review_preview

    See photo

  • Xavier C.
    Xavier C.

    April 29, 2022108 reviews

    8/10

    el lloc es molt acollidor, i amb unes vistres a Vilafranca espectaculars, en quan al servei correcte, i els plats una mica decepcionant pels preus, pero tot i amb aixo esta força be.

  • Sara R.

    March 20, 20221 review

    10/10

    super bona atenció, plats de 10 i molt bon preu per la qualitat i quantitat! molt recomanable, i quines vistes tenia.. molt a gust i per repetir segur

  • Francesc E.
    Francesc E.

    December 19, 202191 reviews

    10/10

    Restaurante en la cima de un montículo, con una amplia vista sobre Vilafranca y el Penedés. El maitre, supersimpático y disponible. La ambientación, creativa y reciclada. Hasta el perro es simpático. La comida, tradicional catalana, muy bien cocinada y bastante abundante. Carta de vinos corta pero interesante (llena de Penedés, obviamente). El único problema, el camino para llegar no es muy facil (poco indicado)

  • Joaquin S.
    Joaquin S.

    November 13, 20212 reviews

    10/10

    Excelente!!!

  • María Angel G.
    María Angel G.

    October 17, 202159 reviews

    10/10

    Espectacular sitio con vistas inmejorables. El personal muy amable y la calidad d ela comida excelente. Tanto la espalda de cabrito como el filete de ternera espectacular. Volveremos

  • Shaïnez B.
    Shaïnez B.

    August 20, 20217 reviews

    10/10

    -Todo fue excelente. La decoración era increíblemente bonita, la comida magnífica, el personal sonriente y rápido. Qué puedo decir? Fue perfecto. Mención especial al chef del restaurante por su amabilidad!! -Tout était excellent. Le décor était incroyablement beau, la nourriture superbe, le personnel souriant et rapide. Que dire ? C'était parfait. Mention spéciale au chef du restaurant pour sa gentillesse !

  • Tere B.

    July 24, 20212 reviews

    10/10

    El cim siempre será nuestro restaurante predilecto es excepcional y el chico tambiem, muchas gracias por una velada, fantástica

  • Heyzel A.
    Heyzel A.

    August 8, 20205 reviews

    10/10

    We had such nice food, the owner was very friendly, overall great experience! The views are amazing. Highly recommend it. We will for sure be back

  • Susana C.
    Susana C.

    July 12, 20208 reviews

    10/10

    Todo muy bien!

  • Adrian P.
    Adrian P.

    June 21, 20203 reviews

    10/10

    Lovely welcome. I told them we had a dog and a bowl full of water was waiting by our table when we arrived. Food was excellent at a very reasonable price. Amazing views

  • Raquel T.
    Raquel T.

    September 6, 201929 reviews

    9/10

    Excelente trato del personal. Vista espectacular!!!

  • Karin Z.
    Karin Z.

    April 13, 2019185 reviews

    9/10

    Restaurante acogedor con vistas magnificas. Trato personal. Platos ricos, postres casolanas, un placer total.

Frequently Asked Questions

Are you a restaurant owner?

Register your Restaurant

Tell us more about you and we will contact you as soon as possible

Already a Client

Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.