De Aspergeschuur

Kerklaan 1 4941 TW Raamsdonksveer Netherlands Map
Average price €35.00

About the restaurant De Aspergeschuur

Van woensdag 10 april t/m vrijdag 31 mei 2019 zal er een pop-up restaurant verschijnen in “De Aspergeschuur” te Raamsdonk. Een bijzonder tijdelijk 24 dagen restaurant in de boerenschuur van Peter & Martijn Verschuren met de unieke samenwerking en de culinaire hoogstandjes van Restaurant Timmy’s eethuys, waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving op het boerenland elkaar vinden. Op en top culinair genieten van de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse lokale lente streekproducten in een imposante boeren omgeving.

Brabant is dé provincie bij uitstek voor asperges en tijdens de lentedagen wordt er volop gestoken. Zeven weken lang verrijst er een stijlvol en intiem gastronomisch restaurant direct aan de aspergekwekerij en verkoperij: De Aspergeschuur te Raamsdonk.

Deze originele culinaire beleving wilt u toch ook meemaken?

Restaurant prices

Average à la carte price
€35.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)

Drink prices

  • €2.20
    Coffee
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant De Aspergeschuur

Opening time

Woensdag, Donderdag en Vrijdag
Vanaf 10 april t/m 31 mei 2019 (voorlopig)

Services

  • Credit Card
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.