De Lelie

Lingedijk 55 4014 MC Wadenoijen Netherlands Map
Average price €26.00
8,9 /10
14 reviews
9 reviews

About the restaurant De Lelie

Welkom bij restaurant de Lelie in Alphen aan den Rijn! Wij zijn een gemakkelijk restaurant met een uitgesproken Hollandse menukaart. Ook een zeer goedkope menukaart. Voor elk wat wils. Van pannenkoeken tot heerlijke zeetong. En hamburgers met friet tot lamsrack. Voor de kleine gasten hebben wij de beschikking over 6(!) kinderstoelen. Kinderen zijn bij ons dan ook zeer welkom.Onze openingstijden zijn;dinsdag t/m zaterdag van 12:00 - 21:30 Zondag 14:00-12:30. Buiten de openingstijden hebben we voldoende ruimte voor exclusieve verhuur van het restaurant. En dat is niet duur!!!
Aan de terras kant van ons restaurant is er een geweldige zwem en speelvijver gemaakt. Kinderen kunnen hun geluk niet op. Ouders lekker genieten op het terras terwijl men uitkijkt over de speelvijver!
Direct naast het restaurant is een Jeu de Boules baan gecreëerd, de ballen daarvoor kunt u gratis(!)lenen in het restaurant.Op het bord staan de basisregels uitgelegd. Wees van harte welkom!. U kunt met uw gezelschap,groot en klein,een heerlijke dag beleven bij ons!

Restaurant prices

Average à la carte price
€26.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant De Lelie

Fabulous
8,9 /10
Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  2
 • 9
  3
 • 8
  3
 • 7
  3
 • < 7
  3
Food
9,1
Service
9
Setting
8,6
0/14 reviews
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.