De Verwennerij

Markt 6 5531 BA Bladel Netherlands Map
Average price €36.00

About the restaurant De Verwennerij

Bistro De Verwennerij is een sfeervol Bourgondisch restaurant gelegen aan het lommerijke Standaardplein in Oirschot. De aanpak van Jan en Marieke van Gestel- van Liempd staat garant voor een sfeervol avondje uit. Het intieme restaurant biedt plaats aan maximaal 80 gasten, waardoor de bezoeker zich in een romantische woonkamer waant.

U kiest bij de Verwennerij voor de traditionele menukaart (á la carte) of het avondvullende 'Smaeckmakers' concept. Wat het verschil is kunt u vinden op bistrodeverwennerij.nl van daaruit plaatst u ook eenvoudig een reservering rechtstreeks in onze agenda!

Bistro De Verwennerij heeft een ruim aanbod aan Bourgondische gerechten die zich niet alleen kwalitatief onderscheiden maar ook door de hoeveelheden in het oog springen.
In de ruime keuze is werkelijk voor elk wat wils te vinden; van coquille tot tomatensoep, een breed scala aan luxe rundvleesgerechten, maar ook de alom gewaardeerde spareribs van de grill.
Daarnaast serveert 'de Verwennerij' ook vegetarische & verrassende visgerechten.

Bistro De Verwennerij biedt naast de á la carte & smaeckmakersmogelijkheden ook interessante mogelijkheden voor feesten en partijen, barbecues of complete dagprogramma’s.
De complete menukaart en alle informatie zie ook www.bistrodeverwennerij.nl

Restaurant prices

Average à la carte price
€36.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant De Verwennerij

Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  2
 • 7
  2
 • < 7
  0
Value for price
Expensive
Noise level
Moderate
Waiting time
Correct
0/4 reviews
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.