Hollands Glorie

Brink 87 7411 BX Deventer Netherlands Map
7,5 /10
69 reviews
52 reviews

About the restaurant Hollands Glorie

Met trots op eigen land geniet je van de Hollandse pot bij Hollands Glorie in Deventer. Puur Nederlandse gerechten, maar met een moderne twist. Neem plaats in het prachtig ingerichte restaurant en eet zoveel gerechten als je wilt! Per ronde noteer je maximaal twee gerechtjes per persoon op een postkaart, deze stuur je mee op de post naar de keuken en voor je het weet staat er een heerlijke biefstuk, groentesoep of zalm voor je.

Word wakker met een ontbijt of lunch, ga voor een diner of borrel bij dit restaurant met een huisgemaakte bitterbal. Nog iets leuks: de gerechtjes zijn bij Hollands Glorie net iets kleiner dan normaal, waardoor je perfect gerechtjes kan delen met al je tafelgenoten! Reserveer snel bij Hollands Glorie in Deventer en maak deze ervaring zelf mee.

How to get to the restaurant Hollands Glorie

7,5 /10
Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  3
 • 9
  19
 • 8
  12
 • 7
  16
 • < 7
  20
Food
7,6
Service
7,2
Setting
7,8
Value for price
Correct
Noise level
Moderate
Waiting time
Long
2/70 reviews
J.
Adventurer
(1 review)
Average Rating
7,5 /10
Food
8
Service
8
Setting
6
 • Meal date : 15 Apr 2018
Wij zijn gezellig uit eten geweest met het gezin en hebben het prima naar de zin gehad bij Hollands Glorie in Deventer. Het eten was lekker en de bediening was prima.
Caren S.
Adventurer
(1 review)
Average Rating
7 /10
Food
6
Service
6
Setting
10
 • Meal date : 14 Oct 2017
Het eten was prima, wel wat fantasieloos. De bediening was niet erg vlot en niet professioneel, alles verliep nogal warrig.
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.