Register my restaurant

MENU HOPLA + Dessert €14.9

Reservation

Find a table

Free service • Reservation confirmed immediately

Book for free Get instant confirmation

Make a reservation on TheFork to earn Yums and enjoy exclusive loyalty discounts

Reviews

7-8

5-6

3-4

1-2

What diners said about this restaurant:

Excellent value for money
Very short waiting time
Moderate noise level
Who can leave a review and how do we calculate ratings?
    Eric C.

March 30, 20231 review

10/10

The food and service were most excellent. After a warm welcome, we had a lovely lunch. We also ordered a nice, reasonably priced bottle of rosè. We will most definitely be back!

cyrille g.

December 21, 20221 review

10/10

Très bien, ambiance sympa, concept convivial À refaire. Très bien, ambiance sympa, concept convivial À refaireTrès bien, ambiance sympa, concept convivial À refaire.

September 23, 20225 reviews

10/10

Always a wonderful place to eat.

Alice F.

August 27, 20222 reviews

10/10

Amazing service Great food Ambiance perfect We were a large group and had a private room that allowed perfect socialization Thank you

L'Alsacien Lyon (Owner)

Dear Alice, The Team Flammekueche is glad to read your stay at L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche - was a great experience. Indeed, we have a special room for our special guests when they need a privatisation for a special event. Hope to see you soon here in Lyon 😘😍🥨🍻

NICOLAS D.

August 20, 20221 review

10/10

Serveurs super sympas et flamkuches salées et sucrées excellentes!

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla NICOLAS D., Merci d'avoir pris le temps de nous laisser une si belle note ! On est vraiment ravi que vous gardiez un superbe souvenir de votre moment L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche -. Au plaisir de vous régaler encore et encore avec nos spécialités alsaciennes et bières alsaciennes! Toute la Team Flammekueche vous embrasse et espère vous revoir très vite 🥨🍻😍👍

August 19, 20225 reviews

10/10

A wonderful.place to waste time. It is so relaxed here. Have a beer, a glass of wine and order a flammekueche... one by one so they are always hot and fresh. The wait staff and manager are friendly, talkative and genuinely care about you having a good experience. Don't forget to order dessert. A very special place to take friends.

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla Dennys The Team Flammekueche is really happy to read your review. L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche - is the right place for sharing good alsacian specialties as well as beer or wine from our lovely region. Hope to see you soon

Daniela G.

August 17, 202211 reviews

10/10

Cadre agréable, cuisine qui tient ses promesses, serveur aimable et efficace... bref, recommandé !????

Angélique T.

August 14, 20222 reviews

10/10

Très bon plat, ambiance charmante, super resto à refaire

Julien D

August 13, 20221 review

10/10

Petit resto de flamenkuche génial. C'est simple et efficace. Bon produit, service plus que génial.

PATRICIA R.

August 7, 202217 reviews

8/10

Bonne cuisine. Service agréable. Musique d ambiance beaucoup trop forte.

L'Alsacien Lyon (Owner)

Cher PATRICIA, Toute la Team Flammekueche vous remercie chaleureusement pour votre commentaire. Nous espérons avoir le plaisir de vous revoir très vite dans notre restaurant L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche -. Nous sommes navrés pour la musique trop volumineuse à votre goût. Nous ferons notre possible pour améliorer votre expérience à votre prochaine venue Notre plaisir est aussi de voir le plus beau des sourires sur le visage de nos clients ...😉 Bisous et Flammekueches 😘😘😘

July 29, 20225 reviews

10/10

Love, love, love this place. Fantastic food. Beautiful restaurant. Beautiful area of beautiful Lyon.

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla Dennys, a BIG thank you for your kind review. The Team Flammekueche is really pleased to read that you Flammekueche experience was unforgettable. Our retaurant L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche - is really looking forward to welcoming you again and again in Lyon Presqu'île. Kisses and Flammekueches

Emma R.

July 22, 202210 reviews

10/10

Beaucoup de choix, pas cher ! Je recommande fort !

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla Emma Toute La Team Flammekueche se réjouit de vous avoir fait découvrir ses Tartes Flambées incroyables😀 à L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche -. Merci d'avoir partagé votre expérience 👍de notre restaurant en Presqu'île à Lyon, qui met en avant la qualité de nos spécialités alsaciennes et son terroir. Nous espérons vous revoir très vite pour de nouvelles tournées de nos plat à partager, de bières alsaciennes... et bien sûr de Flammekueche 😍

Christophe y.

July 14, 20222 reviews

10/10

Flam excellentes personnel très accueillent et professionnel cadre sympathique

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla Christophe, Toute la Team Flammekueche vous remercie de votre passage à L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche - dans notre restaurant en Presqu'ile. Nous sommes ravis de lire que nos spécialités alsaciennes vous ont plu. Nous avons hâte de vous revoir autour de nos plat à partager et pour quelques tournées de nos bonnes bière alsacienne A très vite

Alain S.

July 13, 20225 reviews

10/10

Lieu agréable, personnel sympathique et pro et très bonnes flammenkuche! :)

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla Alain, toute La Team Flammekueche se réjouit de vous avoir fait découvrir ses Tartes Flambées incroyables😀 à L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche -. Merci d'avoir partagé votre expérience de notre restaurant en Presqu'île à Lyon, qui met en avant la qualité de nos spécialités alsaciennes et son terroir. Nous espérons vous revoir très vite pour de nouvelles tournées de nos plat à partager, de bières alsaciennes... et bien sûr de Flammekueche

Greg B.

July 12, 20221 review

10/10

Great food and staff was extremely nice to us Americans! Had 2 rounds of flammkuchen and the Pinot Blanc, all delicious. Thankful for the staff speaking English with us as well.

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla Greg, Big thank you for visiting us at L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche - All the team Flammekueche is glad to read about your excellent experience from our tasty and crusty Flammekueches here in Lyon Hope to see you soon again

Maya B.

July 10, 20221 review

10/10

Wonderful dining experience in a designer ambiance. Attentive and professional staff, yummy food.

L'Alsacien Lyon (Owner)

Hopla Maya, All our Team Flammekueche is really pleased to read your review about our restaurant L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche -in Lyon ¨Presqu'ile. We are mega happy, that you enjoyed our Flammekueche to share and all different alsacian specialities Hope to see you soon back here

Mélusine B.

June 24, 20224 reviews

Service au top Flammecuche excellente On se sent en Alsace

review_preview

See photo

L'Alsacien Lyon (Owner)

Cher Mélusine B., Toute la Team Flammekueche vous remercie chaleureusement pour votre commentaire. Nous espérons avoir le plaisir de vous revoir très vite dans notre restaurant L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche - Notre plaisir est aussi de voir le plus beau des sourires sur le visage de nos clients ...😉 Bisous et Flammekueches 😘😘😘

Patrick E.

June 12, 20225 reviews

6/10

Bien

L'Alsacien Lyon (Owner)

Patrick E., Nous vous remercions d'avoir pris le temps de partager vos impressions suite à votre expérience L'Alsacien Lyon - Bar à Flammekueche -. Sachez que votre avis est très important pour apprendre et nous améliorer. Nous regrettons sincèrement de ne pas avoir pu répondre à toutes vos attentes. Malgré cela, sachez que nous faisons notre possible pour y remédier, et ce, dès la prochaine fois. Nous espérons vous revoir très vite pour de nouvelles tournées de flammekueches et de bières alsaciennes à Lyon

Tripadvisor reviews

15 Tripadvisor Reviews

Frequently Asked Questions

Are you a restaurant owner?

Register your Restaurant

Tell us more about you and we will contact you as soon as possible

Already a Client

Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.