Register my restaurant
Help
What
Where
Le Rustique, Stockholm
Le Rustique, Stockholm
Le Rustique, Stockholm

Reviews - Le Rustique

9.2/10
1067
Franzéngatan 74, 112 16 StockholmSee map

Average price SEK 300

50% off the 'a la carte' menu

Reservation

Find a table

Free service • Reservation confirmed immediately

Already 6 bookings today 🔥

Book for free Get instant confirmation

Already 6 bookings today 🔥
Make a reservation on TheFork to earn Yums and enjoy exclusive loyalty discounts

Reviews

9.2/10
Excellent1068 reviews
9.1/10

Food

9.4/10

Service

9.2/10

Ambience

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

What diners said about this restaurant:

Good value for money
Short waiting time
Moderate noise level
Who can leave a review and how do we calculate ratings?
  • Magnus T.
    Magnus T.

    February 4, 202321 reviews

    10/10

    Super trevlig prisvärd kvarterskrog med god mat, härlig atmosfär och trevligt bemötande från personalen.

  • Lena J.
    Lena J.

    February 4, 20231 review

    10/10

    Suveränt god mat och proffsig och trevlig personal ????????????????????

  • Anneli H.
    Anneli H.

    February 3, 20231 review

    9/10

    Jättegod mat o trevlig o glad personal. 3 av oss tog in ett urval av förrätter, tror det var 12-13 stycken. Vi blev rejält mätta o orkade inte med någon efterrätt. Absolut prisvärt även utan TheFork rabatt.

  • Ylva W.
    Ylva W.

    January 30, 202330 reviews

    9.5/10

    Provade en rad olika meze och även lammracks. Allt var jättefräscht och mycket gott. Väldigt trevlig service, kommer gärna tillbaka!

  • Tim T.
    Tim T.

    January 29, 202311 reviews

    4.5/10

    Servitrisen va jätte trevlig,men maten inte gått. 5/5 servisen 1/5 maten

  • Lara A.
    Lara A.

    January 26, 20231 review

    10/10

    Wonderful service, delicious food, and impressive décor

    review_preview

    See 2 photos

  • Stefan S.
    Stefan S.

    January 25, 20231 review

    10/10

    Trevligt bemötande, god mat och en mysig och avslappnad atmosfär. Bra kombination av fransk och libanesisk mat. Passar både den som gillar många smaker och den mer traditionelle.

  • Shanice a.
    Shanice a.

    January 25, 20238 reviews

    10/10

    Extremt trevlig personal, jättegod mat & väldigt generösa portioner! Kommer definitivt besöka igen!

  • Henri S.
    Henri S.

    January 14, 20231 review

    7.5/10

    Good restaurant, very polite and welcoming staff and nice decoration! However the food was somewhat bland, even the garlic sauce had little character to it. Some original flavors/spices would be appreciated.

  • Fredrik A.
    Fredrik A.

    January 13, 20233 reviews

    10/10

    Vi hade höga förväntningar på mat och service eftersom betyget var så högt. Både service och maten överträffade våra förvätningar. Smakerna var klara och friska. Vi förstod tyvärr inte att rabatten som TheFork lockar med bara gäller om det står en rad med rabatt i bokningen också. Inte restaurangens fel alltså. Restaurangbesöket var helt klart värt fullt pris.

  • Ayla S.
    Ayla S.

    January 13, 202316 reviews

    6/10

    Portionen (varmrätten) var för omfattande. Restaurangen skulle tjäna på att minska på portionen för att gästen ska orka desserten.

  • Olof P.
    Olof P.

    January 8, 202321 reviews

    9/10

    Trevlig och inbjudande reataurang med perfekt belysning i fin lokal, musiken i högtalarna förhöjde känslan ytterligare - "arabisk" musik, inte svensktppp eller anglosaxisk. Jag beställde en entrecote med pommes, inget utöver det vanliga, mitt sällskap en tallrik med 12 olika mezes och blev mer än nöjd. Väldigt trevlig servitris, uppmärksam, snabb men inte påträngande, vänlig och behaglig. Gör gärna ett återbesök.

  • Leila S.
    Leila S.

    January 8, 20231 review

    10/10

    Le gout de liban The music , the decoration , the service and the food made in the Lebanese way J’ai beaucoup aime

  • Cristina J.
    Cristina J.

    January 7, 20232 reviews

    9/10

    The food was wonderful and so was the greeting and welcoming. Lovely! But: The wait time for table service was somewhat off. We had to wait a long time for drinks and refills. No one came to our table to check, so one of my friends got up and asked for service. But we still had to wait. There should have been at least one more person working in service this evening, as the restaurant seemed to be full. Sales would definitely have increased (at our table) if service were more alert.

  • Sumeyra K.
    Sumeyra K.

    January 4, 20233 reviews

    10/10

    We were a group of 5 people including a child and a toddler. It was a quite weekday and the staff was very helpful and friendly. They accommodated our needs for a highchair and the stroller. The food was really good. We tried a couple of hot and cold starters as well as meatballs (which were not in the menu) and chicken skewers. They were all tasty. The chocolate fondant was very delicious as well. Overall we really enjoyed our evening there.

  • Cristina D.
    Cristina D.

    January 3, 20231 review

    10/10

    Thanks for your impeccable service and great food. We will surely return.

  • David K.
    David K.

    December 23, 20222 reviews

    10/10

    Perfekt! Jättegott mat ???????? rekommenderas starkt

  • Sandy a.
    Sandy a.

    December 23, 202212 reviews

    10/10

    Toppbetyg på allt. Vi var 8pers. 5 vuxna och 3 barn och alla njöt av restaurang och mat. Supergott vin. Allt var toppen

  • Gina M.
    Gina M.

    December 21, 20222 reviews

    10/10

    Så fort vi klev in var vi bemötta av en stilfull, intim och avslappnande atmosfär. Kyparen var mycket vänlig och hjälpte oss efter att jag hade råkat göra ett bokningsfel. Maten var färggrann, utsökt och kom i perfekt tid. Vi gick därifrån med både magarna och hjärtan fyllda. Och vi kommer definitivt tillbaka ????????????

  • Ove N.
    Ove N.

    December 20, 202259 reviews

    9.5/10

    Vi har ätit här många gånger och alltid fått toppendag med utmärkt service. Vi kommer tillbaka.

  • Minttu L.
    Minttu L.

    December 20, 20221 review

    9.5/10

    Väldigt trevlig ägare, stora portioner mat. Toaletten var jättefin och servicepersonal kom då och då och fyllde på med mer vin. Falafel något torr allt annat jättegott!

  • Hassan A.
    Hassan A.

    December 17, 20222 reviews

    7.5/10

    Vi fick inte in allt vi beställde kan bero på att vi hade rabatt och de inte va lönsamt då att vi fick det vi beställde. Matten kom inte in och vi blev nog bortglömda. Men personalen va super trevlig och atmosfären va bra. Rekommenderas men dock utan nån rabattkod eller så. Lite överpris för matens kvalitet men bra och mysig till helheten.

  • Natalie N.
    Natalie N.

    December 17, 202216 reviews

    6/10

    Det var en tydlig personalbrist så allting faller tyvärr.

    review_preview

    See photo

  • Blesida D.
    Blesida D.

    December 13, 20222 reviews

    6/10

    Good!

  • Sofia S.
    Sofia S.

    December 12, 202221 reviews

    9/10

    Bra och uppmärksam service. Bra portioner. Goda mezerätter och gott vin som passade riktigt bra till rätterna. Lite svalt inne på restaurangen.

  • Tanya S.
    Tanya S.

    December 12, 202219 reviews

    10/10

    Det var en fantastiskt bra restaurang med jättebra service och väldigt god mat med stora portioner. Vi kommer absolut gå hit igen och kan varmt rekommenderas!

  • Roya K.
    Roya K.

    December 9, 20224 reviews

    10/10

    Fantastisk mat verkligen

  • Örjan Ö.
    Örjan Ö.

    December 6, 20222 reviews

    10/10

    Vi åt lammracks,det var helt suveränt!!!! Servering,upplägg,smak,vi kommer tillbaka var så säkra!!!!

  • Björn S.
    Björn S.

    December 3, 20224 reviews

    6/10

    Charmigt ställe med för få i serveringen. Vår servitris såg väldigt stressad ut och gjorde säkert så gott hon kunde. Jag åt lammracks som tyvärr var torra och smaklösa. Dom hade underlig form som om de hade blivit utbankade. Att köttet och tomaterna serverades på en "grill" hjälpte inte. Min sambos abborre var bra tillagad men blek i smaken.

  • Tahia C.
    Tahia C.

    December 3, 20223 reviews

    4.5/10

    Saturday evening it was busy at the restaurant. At some stage it was very noisy, with small babies crying and loud music. The service was slow, it took about an hour for us to get something to eat.

  • Vladimirs Z.
    Vladimirs Z.

    December 2, 20223 reviews

    10/10

    Very nice Lebaneese food. Great for rhose people who like the simphony of strong and different tastes in a meal. I enjoyed.

  • Viktor Ö.
    Viktor Ö.

    November 28, 20221 review

    10/10

    Vi möttes av en väldigt trevlig servitör/hovmästare som lät oss välja vår plats själva och var tätt bakom oss med menyerna. Vi satte oss och fick en jättebra genomgång av menyn. När maten väl kom var den otrolig och vi fick till och med ta ”köket har stängt egentligen men det var så j*vla gott”-rätter. Toppkvalité på allt och vi planerar vår årsdagsmiddag på samma ställe. TACK!

  • Marlene J.
    Marlene J.

    November 28, 20222 reviews

    10/10

    Kan vara en av de bästa restaurangerna jag besökt i Stockholm

  • Malin G.
    Malin G.

    November 26, 20229 reviews

    10/10

    Alltid lika gott. Favoritrestaurangen! Välsmakligt, jättebra och trevlig service, bra priser och mysig inredning! fem av fem stjärnor!!!!

  • Elin A.
    Elin A.

    November 25, 20221 review

    10/10

    Supermysigt ställe med en otroligt bra service, supergo mat och väldigt prisvärt!! Rekommenderar starkt att ta deras avsmakningsmeny så man får avnjuta flera smårätter!

  • Maryam O.
    Maryam O.

    November 25, 20222 reviews

    10/10

    Supergod mat, bra service, bra priser. Kommer definitivt att besöka igen.

  • Taha S.
    Taha S.

    November 23, 20221 review

    10/10

    Autentiskt från Mellanöstern. Otroligt god mat på ett fantastiskt litet ställe! Rabatten avser bl.a. kall/varm meza. Gå loss!

  • Kazi Sabrina S.
    Kazi Sabrina S.

    November 20, 20225 reviews

    6/10

    It wasn’t as expected. Food quality is not very good according to the price. The pictures on the websites looked very appealing. I took some of my friends and we ordered 3 different types of 5 dishes. No one was happy with the food. Service was ok but little slow. Fancy was the decoration.

  • Mowafak S.
    Mowafak S.

    November 18, 202219 reviews

    10/10

    Really glad! Very happy with the delicious food and very very. nice atmosphere. The servide was also very good with nice waiters All in all 10/10

  • Amanda W.
    Amanda W.

    November 18, 202260 reviews

    10/10

    Mycket trevlig service, jättegod mat och mysig restaurang! Vi var väldigt

Tripadvisor reviews

6 Tripadvisor Reviews

Frequently Asked Questions

Are you a restaurant owner?

Register your Restaurant

Tell us more about you and we will contact you as soon as possible

Already a Client

Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.