Pronk

Vismarkt 56 9711 KV Groningen Netherlands Map
Average price €30.00
8,7 /10
76 reviews
79 reviews

About the restaurant Pronk

Stads & Terrascafé Pronk is een heerlijk plekje in Groningen, waar je kunt relaxen met uitzicht op de Vismarkt. In het restaurant vind je de open haard, gezellige zitjes, een robuuste stamtafel en vensterbanken met kussens. De sfeer wordt versterkt door prachtige oude muurschilderingen op de plafonds.

Pronk heeft ook een lichte tuinkamer en een heerlijk terras, een echte oase van rust. Hier kun je genieten van de lunch en van het diner. Bij de samenstelling van de kaart is er gestreefd naar een gevarieerd aanbod, zodat er voor iedereen iets te genieten valt. En dat is te zien. Er zijn niet alleen overheerlijke vlees- en visgerechten, maar er is ook een uitgebreide keuze voor de vegetariërs.

Veel van de ingrediënten en producten worden geleverd door onderscheidende ondernemers uit de stad. Het motto is namelijk: Gronings genieten. En dat merk je. Om ook echt Gronings te genieten, reserveer bij Stads & Terrascafé Pronk in Groningen.

Restaurant prices

Average à la carte price
€30.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant Pronk

Fabulous
8,7 /10
Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  11
 • 9
  23
 • 8
  33
 • 7
  6
 • < 7
  4
Food
8,5
Service
8,8
Setting
8,8
Value for price
Interesting
Noise level
Moderate
Waiting time
Fast
1/77 reviews
.
Adventurer
(1 review)
Average Rating
8 /10
Food
8
Service
8
Setting
8
 • Meal date : 19 Oct 2017
The waiters were so friendly and nice, just we got cheese in one dish of my friend which he usually dont eat, but beside of that, really splendid place.
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.