Restaurant Onze Kerk

Kerkdijk 1A 4927 BG Hooge Zwaluwe Netherlands Map
 • International
 • Tapas
 • TripAdvisor Certificate of Excellence
 • ...
Average price €28.00
9 /10
50 reviews
23 reviews

About the restaurant Restaurant Onze Kerk

Een restaurant met een bijzondere locatie! Dat is Onze Kerk, gevestigd in de Willibrordus kerk in Hooge Zwaluwe. Ontspan, geniet en laat je meenemen in de historische sferen die de kerk met zich meebrengt.

Tegenwoordig zie je steeds vaker de trend dat oude historische gebouwen omgebouwd worden tot een andere functie. Die gedachten deelden het echtpaar Dieuwke en Willem Simonis ook en hebben de Willibrordus kerk een hele andere dimensie gegeven.

Hier kun je volop genieten van 'Brabantse tapas', waarbij je heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten voorgeschoteld krijgt. Samen delen en proeven. Ontdek al het lekkers van het moment. Laat je verwennen en geniet van verrassende smaken!

Het restaurant, werkt enkel met seizoensproducten, bij voorkeur uit de omliggende Brabantse Streek. Te denken valt aan Balkenbrij, Gageltjeshoen of een heerlijke hangop; allen met een moderne twist.

Je kunt zelf je diner samenstellen middels het aantal gangen. Elke gang biedt een keur aan smaakvolle gerechten op tafel. Ook kun je kiezen voor het gehele menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor €29,50 p.p.

Om de oude historie niet te vergeten, kun je als gast in het restaurant nog een kaarsje aansteken en wat oude dingetjes bekijken in het Mariakapelletje. Leuk!

Reserveer vandaag nog bij Onze Kerk in Hooge Zwaluwe en geniet in een historische sfeer van heerlijke Brabantse tapas!

Restaurant prices

Average à la carte price
€28.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant Restaurant Onze Kerk

Excellent
9 /10
Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  17
 • 9
  12
 • 8
  15
 • 7
  5
 • < 7
  1
Food
8,7
Service
9,1
Setting
9,4
2/50 reviews
A.H. S.
Adventurer
(1 review)
Average Rating
10 /10
Food
10
Service
10
Setting
10
 • Meal date : 8 Dec 2017
Prima????????!
Yvonne S.
Explorer
(2 reviews)
Average Rating
8,5 /10
Food
8
Service
8
Setting
10
 • Meal date : 26 Nov 2017
weinig vegetarische keuze. 1. 2
nu genoeg kygkhgkhgjhvjhvjhvjhvjhvjhvjvkhvkhgkhvkhghkvmvkhvkhvkhgkhgkhghkgljglugljglugljhgluhljgljgljgljbljgkhgkhgkhglhgkhgkhg,hb,hb,hb,b,(,hb,(lub,hvkhvkhglhgkhb,hb,b,,b,hbb,hb,hb,hb,hb,hb,hb,hb tekens
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.