Senor PP

Kerkstraat 29 5401 BC Uden Netherlands Map
Average price €25.00
7,7 /10
27 reviews
74 reviews

About the restaurant Senor PP

Wapaz is een uniek concept dat je alleen bij Señor PP in Uden kunt ervaren. Het is een avondvullend programma, waarbij wij je meenemen op een culinaire wereldreis. Ga zitten en laat je vanavond zorgeloos trakteren op 25 kleine, afwisselende en verrassende tapasgerechtjes uit de hele wereld.Kan ik zelf mijn menu samenstellen?

Het idee van Wapaz (Tapas from the World) is dat je een avond lang culinair wordt verwend. Jij bepaalt het ritme, wij bepalen de gerechten. Daarbij zullen we altijd rekening houden met speciale wensen, allergieën of diëten. Houd je toch liever zelf de regie in handen? Ga dan voor de A la Carte of kies je eigen tapasgerechtjes.Voor wie is Wapaz bedoeld?

Voor iedereen. Ja, ook voor jou. Wapaz is een culinair avontuur voor stapelgekke stelletjes en ervaren echtparen, voor een First Date en Best Friends Forever, voor de gezelligste families van heel Nederland, voor verre vrienden en beste buren, voor alle coole collega’s van toen en nu, voor alle toffe teamleden en voor iedereen die zich voor één avond als een echte Bourgondiër wil gedragen.Wat kost een avondje Wapaz?

Wapaz beleef je al voor 27,50 euro per persoon. Daarvoor word je een avond lang volledig in de watten gelegd en krijg je een variatie van 25 kleine, smaakvolle gerechten gepresenteerd. Uiteraard is de drank niet in die prijs inbegrepen.

Ready to go Wapaz? Reserveer nu!

Restaurant prices

Average à la carte price
€25.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant Senor PP

7,7 /10
Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  2
 • 9
  4
 • 8
  3
 • 7
  4
 • < 7
  14
Food
7,8
Service
7,8
Setting
7,5
0/27 reviews
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.