Average price SEK 380
7-8
5-6
3-4
1-2
What diners said about this restaurant:
Only users who have booked on the platforms or a booking module of TheFork group and who have dined in this restaurant can leave a rating, with or without a review.
Harald K.June 25, 2022 • 1 review
8.5/10Det tok for lang tid mellom forrett og hovedrett.
Charlotta E.June 3, 2022 • 1 review
6/10Personalen är mkt trevlig on än väldigt stressade att plocka bort ens tallrik, maten var ok,köttet jag fick var well done och bad om medium, inte värt 345 kr. Atmosfären var inte b
Marja N.April 23, 2022 • 2 reviews
9/10Allt toppen, men önskar att det skulle funnits mer att välja på i menyn. Kanske en kycklingrätt och flera kötträtter. I övrigt så är vi jättenöjda
Gullveig W.April 22, 2022 • 2 reviews
9.5/10Det har blivit så mycket bättre än det varit förut. Vi kommer att gå dit fler gånger.
Anita L.March 8, 2022 • 1 review
6.5/10Vi var inte lika nöjda som vanligt, överstekt kött, en konstig bismak på ölen, den byttes ut men samma smak på nästa flaska också tyvärr. Lämnade ölen.
Kristin O.February 26, 2022 • 1 review
8/10Maten var nydelig og såg innbydende ut. Det som drog ned besøket hos Dere var dessverre service, virket som kelnere hadde det veldig travelt . Men alt i alt, så kommer vi gjerne tilbake.
Linda A.February 19, 2022 • 1 review
5.5/10Vi fick vänta 25 minuter efter att vi satt oss vid bordet till någon ens kom och frågade om vi ville ha något att dricka. Personalen gick bara förbi vårt bord flera gånger utan att
Anlo L.January 28, 2022 • 5 reviews
9/10Maten kom in otroligt snabbt. Bra tillagat och foda råvaror.
Linna B.December 25, 2021 • 1 review
5/10Obefintlig service och dåligt städat toalett :/ Vi satt med massor av disk vid bordet, fick aldrig frågan om vi ville beställa eller om allt var bra.
Britt I.December 14, 2021 • 1 review
8/10Mysigt miljö och god mat. Personalen som tog emot oss var förkyld och borde inte vara på jobbet. Dessutom fick vi säga till om vin till maten och kaffe till desserten två ggr. Det
Markos K.December 11, 2021 • 1 review
10/10Best place in Östersund
Ylva H.December 11, 2021 • 1 review
7.5/10Gott men entrecôte var lite seg
Martin M.December 3, 2021 • 1 review
10/10Om du är i Östersund och vill äta bra, ja då går du till sir winston. Hög kvalité, god service och bra läge. Sen är lokalen väldigt härlig med sitt klassiska "pub" stuk
Elizabeth W.November 26, 2021 • 2 reviews
6.5/10Maten inte varm! Klagade tyvärr inte förrän vi ätit klart. Ingen kompensation erbjöds.
Annica W.November 25, 2021 • 1 review
8/10Väldigt mysigt ställe m trevlig personal . Vi åt röding den var jättegod. Så åt vi peppar biff . , väldigt god o underbar sås. Så syns att primörerna var stenhårda , det drog ner a
Arne N.November 25, 2021 • 1 review
10/10Fantastisk mat och supertrevlig personal
Michael A.November 19, 2021 • 1 review
4.5/10Bortglömd beställning, nästan 1 timmes väntan på mat, då borden runt oss fick mat trots senare ankomst. Fick dock kompensation av trevlig personal, men återkommer inte!
Sara H.November 13, 2021 • 2 reviews
10/10Fantastisk resturang! God mat! Och bra service! En supertrevlig resturang att besöka!
Carina N.November 13, 2021 • 1 review
8.5/10God mat, väldigt trevligt bemötande och hög servicenivå!
Karin D.November 10, 2021 • 1 review
10/10Den här restaurangen har en härlig atmosfär och mycket trevlig personal som var så otroligt serviceminded. Kan verkligen rekommenderas att besöka.
Mats H.November 9, 2021 • 1 review
5.5/10Väldigt stökigt med flera sällskap berusade personer som var mycket högljudda. Det kändes mer som att man var på ett fyllekalas än på restaurang. Vi kunde inte riktigt koppla av oc
Kristina J.October 29, 2021 • 1 review
9/10Välkomnande och tevlig personal som är bra på att ge god service. Välkomponerad och god mat, med väl passande dryck. Gemytlig atmosfär och mysig lokal Vi kommer tillbaka!
Per-Åke A.October 13, 2021 • 2 reviews
7/10Bra restaurang med god mat. Menyn är varierande med både lokala och internationella inslag. Väl värd ett besök om ni har vägarna förbi Östersund eller rent av bor där.
Lotta J.October 13, 2021 • 1 review
5/10Det tog väldigt lång tid innan de tog vår beställning på både dryck och mat. Samma när de kom med menyn för efterrätter, vi väntade va 30 min innan vi fick göra vår efterrättsbestä
Annika L.October 3, 2021 • 1 review
9.5/10Maten var utsökt, trevlig personal o miljö. Dessutom får man ta hunden med sig i pubavdelningen, det känns riktigt bra. Vi kommer tillbaka, det lovar vi.
Johan A.September 24, 2021 • 1 review
8/10Beställde b&w där fläskfilén var överstekt och pommesen stenhårda. I övrigt bra service och bemötande. Övriga i sällskapet beställde pepparstek och grillspett som var utan anmärkning.
Adam T.August 22, 2021 • 31 reviews
10/10A nice restaurant with comfortable ambience. They have a wide selection of excellent beers. Tha arctic char and the reindeer are very tasty, I can recommend both. The service was
Ulf N.August 11, 2021 • 1 review
7.5/10Allt var bra. Men servitören drog fingret runt öppningen på vinflaskan för att ta bort ev. rester från korken.
Alexander A.August 10, 2021 • 1 review
4/10Totalt värdelös ”service” blev bortglömd 3 gånger under samma middag av 3 olika servetriser dessutom. Aldrig mer. Maten var okej men hela upplevelsen gjorde allt till en enda besvikelse
Marie L.August 7, 2021 • 1 review
7/10Otroligt små portioner. Var bara en i ett sällskap om fyra som blev mätt. Brist i service. Beställde dryck som aldrig kom. Fick vänta 45min på efterrätten.
Tobias E.July 31, 2021 • 1 review
5.5/10Maten var helt okej. Kändes som att personalen var på en fritidsgård. Sprang runt och surrade med varandra och kändes respektlösa med deras högljudda ton med varandra. Det stank pi
Rolf H.July 29, 2021 • 1 review
6/10Blev besviken på varmrätten då den var kall och att det inte var stekt som vi ville ha den och att ena köttbiten inte var det kött som stod på menyn.servicen var kanon av killen so
Helena N.July 26, 2021 • 3 reviews
9.5/10Vi hade bokat bord för att fira makens födelsedag. Vi togs emot av en tämligen oengagerad köksmästare. Trots att det inte var mycket besökare på restaurangen tog allt en väldig t
Leila M.July 23, 2021 • 2 reviews
6/10För lite personal gjorde att allt tog lång tid.
Mariann D.July 12, 2021 • 1 review
7/10Gillar utbudet av mat. Idag tog det dock väldigt lång tid. Både att få förrätt och sedan varmrätt. Mellan förrätt och varmrätt var det 45 min och det tycker jag är alldeles för län
Eric S.July 9, 2021 • 1 review
8/10Magiskt god mat men tyvärr alltför seg service. Vi hade tänkt beställa in dessert och kaffe efter maten men fick ge upp efter att ha väntat i 20 minuter. Vi lämnade stället efter a
Adela Å.July 5, 2021 • 3 reviews
10/10Vi hittade restaurangen efter tips på nätet. Det fanns möjlighet att sitta inne eller ute. Lätt att boka bord via nätet också. Uteserveringen innebar egen beställning och var smidi
Lena K.July 3, 2021 • 3 reviews
8/10Sir Winston levererar, maten tar lite tid så man ska inte ha bråttom trevlig personal. En av de bättre restaurangerna, menyn är bra, går gärna hit
Linnéa K.July 2, 2021 • 1 review
7.5/10Bra mat, trevlig personal och mycket bra ljudnivå! Bakgrundsmusiken var perfekt nivåsatt. Det hade blivit ännu bättre med lite trevligare stolar och bor på uteserveringen, och fler
Karin H.June 29, 2021 • 64 reviews
8.5/10Rekommenderar toast Skagen. Riktigt generös och god. Pepparstek och hamburgare var också till belåtenhet.
245 Tripadvisor Reviews
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.
Free serviceInstant reservation