Tapas Café

Markt 37 6131 EL Sittard Netherlands Map
Average price €23.00
8,6 /10
38 reviews
64 reviews

About the restaurant Tapas Café

Tapas Cantina, het gezelligste eetcafe in Sittard! Je bent hier van harte welkom om een kopje koffie te drinken, om te genieten van rijkelijk belegde broodjes als lunch of om de heerlijke huisgemaakte tapashapjes te proeven!

De fijne sfeer bij Tapas Cantina zorgt voor een warm welkom waarbij je zonder twijfel met een heerlijk gevulde maag naar huis gaat. Ook is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven op het verwarmde terras. Door het sfeervolle interieur en de specialiteiten uit de Mediterrane keuken waan je je voor een avond in het buitenland.

De keuken van Tapas Cantina is zeer uitgebreid, variërend van rijk belegde broodjes tot huisgemaakte tapashapjes of bijvoorbeeld een saté van kip of varkensvlees met verse sla en frietjes. Voor ieder wat wils! Proef de overheerlijke tapashapjes en diverse andere smakelijke vegetarische, vis- en vleesgerechten bij Tapas Cantina in Sittard.

Restaurant prices

Average à la carte price
€23.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant Tapas Café

Services

 • Credit Card
Fabulous
8,6 /10
Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  8
 • 9
  11
 • 8
  9
 • 7
  9
 • < 7
  3
Food
8,9
Service
8,6
Setting
7,9
Value for price
Interesting
Noise level
Moderate
Waiting time
Fast
0/40 reviews
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.