Zorba Food, Drinks & more

Sint Josephstraat 138 5017 GL Tilburg Netherlands Map
Average price €25.00
8,5 /10
28 reviews
13 reviews

About the restaurant Zorba Food, Drinks & more

De persoon “Zorba” staat symbool voor de levensgenieter die geniet van elk moment, voor de mens die met volle teugen geniet van leven. De mens die door zijn zintuigen het leven tot zich neemt. De mens die zich volledig overgeeft aan de Liefde, het Eten, de Beweging, de Dans en de Impressies.

Kazantzakis, één van de belangrijkste Griekse schrijvers van de 20e eeuw, zei: “Zorba heeft me leren houden van het leven en heeft me geleerd om de dood niet te vrezen.”

Het samenzijn, het gezelschap zijn belangrijke dingen in het leven. Het samenkomen van vrienden vergezeld van een goed glas wijn, heerlijk eten en een wezenlijk gesprek was een belangrijk moment en stond centraal in het leven van de Oude Grieken.

Wij als Grieken in hart en nieren willen met deze nieuwe ontmoetingsgelegenheid deze manier van leven doorgeven. We zien de noodzaak en de waarde van dit samenzijn voor de mens in en willen dit mogelijk maken voor onze gasten.

32 jaar geleden openden onze ouders het eerste Griekse restaurant genaamd ”Zorba de Griek” in Tilburg. Een plek waar men heerlijk kon eten en drinken en waar gasten zich meer thuis dan als gast voelden. Nu zetten wij deze traditie voort en gaan we verder met de naam ”Zorba - food, drinks & more”, waar wij naast de “klassiekers” ook andere smaakvolle authentieke Griekse gerechten zullen serveren.

Met de beste wijnen, lekkerste gerechten, onuitputtelijke gastvrijheid en liefde voor het vak gaan we dit nieuw avontuur aan op een nieuwe locatie in het hartje van Tilburg.

Een pand centraal in het uitgaansgebied (Korte Heuvel) wordt onze thuisbasis. Twee verdiepingen waar ook ruimte is voor symposia, lezingen, vergaderingen, bedrijfsfeesten, tentoonstellingen en meer. “Zorba - food, drinks and more” leek ons dus een zeer geschikte naam.

Restaurant prices

Average à la carte price
€25.00
(average à la carte price based on a two-course meal excluding drinks)

Drink prices

 • €2.20
  Coffee
Prices and menu can change. Those prices don't take into account any promotion and are VAT included.

How to get to the restaurant Zorba Food, Drinks & more

How to get there?

 • Car park Parkeergarage Tivoli. Heuvel 3, 5038 CN Tilburg

Opening time

maandag 17.00-22.00
dinsdag Gesloten
woensdag 17.00-22.00
donderdag 17.00-22.00
vrijdag 17.00-22.00
zaterdag 17.00-22.00
zondag 16.30-22.00

Services

Fabulous
8,5 /10
Only clients who have dined at the restaurant, after booking on TheFork, can leave their opinion.
 • 10
  10
 • 9
  5
 • 8
  7
 • 7
  2
 • < 7
  5
Food
8,3
Service
8,8
Setting
8,7
Value for price
Correct
Noise level
Moderate
Waiting time
Fast
2/29 reviews
Demi V.
(1 review)
Average Rating
9,5 /10
Food
10
Service
10
Setting
8
 • Meal date : 17 Jul 2019
The people who work here are very kind and welcoming and the food was served really quickly. I would definitely recommend this place! The food is delicious!
Stephanie S.
Explorer
(2 reviews)
Average Rating
2,5 /10
Food
2
Service
4
Setting
2
 • Meal date : 29 Mar 2019
Vismix was gepaneerd en gefrituurd ipv lekker vd grill.het was voor ons de 1e en laatste keer
TheFork uses cookies in particular to optimise your user experience, measure the performance of the sites and make advertising retargeting. By browsing the site, you accept the use of these cookies. More information or change your settings.